Znak Velké Hydčice TJ Velké Hydčice minimapa

TATRAN VELKÉ HYDČICE-SRK ŽELEZNÁ RUDA



Datum konání:
11.6.2022

TATRAN VELKÉ HYDČICE  --  SRK ŽELEZNÁ RUDA  3:2 P 4:3

Rozhodčí: Pavel Jedlička  ŽK 1:2

 

Datum konání:11.6.2022

 

K poslednímu domácímu zápasu této sezóny a velmi důležitému pro záchranu v soutěži, jsme nastoupili proti soupeři ze Železné Rudy. A zápas to byl nakonec úspěšný s dobrým koncem pro nás.

 

Soupeř byl v úvodu zápasu aktivnější, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Za to my jsme na konci poločasu byli úspěšný a to hned dvakrát. Nejprve v 39. minutě, svým desátým gólem v sezóně otevřel skóre Zdeněk Prokopec. A v samém závěru se trefil další Zděnek v týmu, tentokrát Zdeněk Hejpetr a to střelou z přímého kopu.

 

Ve druhém poločase bylo nevyužito několik přímo vyložených šancí a to nás nakonec stálo i vítěztví v tomto zápase za tři body.  Soupeř nakonec vytěžil z minima maximum. V 54. minutě střelou pod břevno snížil kapitán David Greiner. A ten samý hráč v nastaveném čase "chytře" spadl v pokutovém území...křičel, jako by mu někdo zlomil nohu....a rozhodčí "foukl" penaltu. Ten samý hráč ji proměnil...

 

Pak se skvěle ukázal domácí mladý brankář Petr Kylián, který dokázal soupeři chytit dvě penalty. Takže penalty dopadly 4:3 v náš prospěch.

Po zápase se konala "dokopná", kterou si myslím každý dobře užil, popil, najedl, ale hlavně stmelila se ještě více naše skvělá parta!!! Fotky z dokopné dodám na web později.

 

Získané dva body, jsou pro nás velmi důležité. Zajistili nám to, že nedopadneme hůře než třetí od konce v tabulce.  Stále to ale neznamená, že jsme úplně zachráněni. O tom se rozhodne v posledním kole nasledujícího víkendu...držte palce, ať vše dobře dopadne.

 

Sestava: Ladislav Pasker, Jiří Vichr, Ladislav Kropáček, Zdeněk Prokopec, Milan Kapusta, Josef Jiřík, Zbyněk Zelený, Zdeněk Hejptr, Lukáš Homolka, Jaromír Hlaváč, Josef Podzimek, Jiří Matějovic, Petr Kylián


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Kontakt


Adresa
TJ Tatran Velké Hydčice

Velké Hydčice 18
341 01 Horažďovice

Diskuze

příspěvků: 1

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5