Znak Velké Hydčice TJ Velké Hydčice minimapa

SK BOLEŠINY B-TATRAN VELKÉ HYDČICE



Datum konání:
6.4.2024

SK BOLEŠINY B  --  TATRAN VELKÉ HYDČICE   1:3  (0:0)

Rozhodčí: Jonathan Felix Kopecký, Zdeněk Hájek, Ondřej Vávra   ŽK 3:1  ČK 1:0

 

Datum konání: 6.4.2024

 

Do Bolešin jsme vyrazili s nadějí, že po nepovedeném vstupu do jarní části, se nám podaří ze soupeřova hřiště vyválčit nějaký ten bodík. A to se nám i díky skvělému výkonu všech zúčastněných podařilo.

Domácí měli po většinu prvního poločasu více balón na svých kopačkách, ale jejich dvě největší šance skvěle pochytal Libor Urban, který prokazuje svoji vysokou kvalitu a perfektní výběr místa ve svém brankovišti. Za nás se málem prosadili v prvním poločase Zbyněk Zelený a Jarda Hlaváč, ale jejich šance zůstali nevyužity.

 

Do druhého poločasu nastoupil do útoku k "Felixovi" Luděk Marek a jejich spolupráce během druhého poločasu byla přímo ukázková. Nejprve v 50.minutě vyslal do úniku skvělou přihrávkou Jarda Hlaváč,Luďka Marka, který nakonec i s velkou dávkou štěstí překonal domácího brankáře. Jenže domácí se nevzdali a prakticky hned po dvou minutách vyrovnali z rohového kopu, kdy se prosadil hlavou Jan Roháč.Jenže opět přišla chvíle dvou našich skvělých útočníků, kteří si ale tentokrát role prohodili. Psala se 55.minuta zápasu, Luďa skvěle našel Jardu před pokutovým územím a ten střelou k tyči opět otočil vedení na naši stranu. A to ještě nebylo vše. V 60.minutě se při rohu prosadil hlavou Láďa Kropáček a rázem se vedlo 1:3. Domácí znervózněli a dokonce jeden z jejich hráčů obdržel červenou kartu za kopnutí soupeře v přerušené hře. V 74.minutě opět přišli skvělé chvíle našeho gólmana Libora, kterou fantasticky chytil 1000% šanci domácích na brankové čáře. V dalším průběhu zápasu již další branka nepadla, takže tři body putují na naše konto. Sluší se klukům poděkovat za skvělý výkon, v téměr na duben velmi nezvyklém tropickém počasí.

 

Sestava: Libor Urban, Pavel Veringer, Jiří Vichr, Pavel Svoboda, Ladislav Kropáček (K), Zdeněk Prokopec, Lukáš Homolka, Zbyněk Zelený, Luděk Marek, Josef Jiřík, Jaromír Hlaváč, Petr Kylián, Ladislav Pasker, Jiří Šatra  


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Kontakt


Adresa
TJ Tatran Velké Hydčice

Velké Hydčice 18
341 01 Horažďovice

Diskuze

příspěvků: 1

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2