Znak Velké Hydčice TJ Velké Hydčice minimapa

FK BUDĚTICE-TATRAN VELKÉ HYDČICE



Datum konání:
14.10.2023

FK BUDĚTICE  --  TATRAN VELKÉ HYDČICE    0:2   (0:1)

Rozhodčí: Ivan Petličarovský    ŽK 3:3

 

Datum konání: 14.10.2023

 

Za nevlídného a deštivého počasí jsme nastoupili k zápasu na hřišti v Rabí, kde hraje své domácí zápasy FK Budětice. Ti byli před zápasem na posledním místě v tabulce a tak se očekával tvrdý boj o body.

První větší šanci v zápase měli domácí, naštěstí hlavička po rohu skončila v rukavicích našeho brankáře. Opět velmi kvalitní zápas odehrál mladý Honza Kečkeš, na kterého domácí "udělali" faul cca 8 mezrů před velkým vápnem. Z přímého kopu se přesně trefil Zděněk Prokopec, to bylo ve 27.minutě. O chvílí později mohl vstřelit branku Honza Kečkeš, ale jeho střela skončila pouze na tyči domácí branky. Domácí měli největší šance měli při zahrávání rohů, naštěstí se nedokázali prosadit.

Druhý poločas začalo ještě více pršet a domácí měli hned v úvodu velkou šanci, když se k míčí ve velkém vápně dostal Roman Melka. Naštěstí svou tvrdou střelou trefil ruku našeho brankáře. Horší situace nastala v 54.minutě, kdy rozhodčí odpískal za hraní rukou ve vápně pro domácí pokutový kop. K míči se postavil Martin Miroš, který ale příležitost srovnat nevyužil a míč kopl přesně do míst, kde byl náš brankář. A pak přišla chvíle pro Jakuba Valentu. Zbyněk Zelený zabojoval o míč, o kterém si všichni mysleli že byl už mimo hřiště a obloukem našel před prázdnou brankou Kubu Valentu. Ten měl už pohodlnou pozici skórovat a  zvýšit tak stav na 0:2 pro nás. Po zbytek zápaasu jsme si už vedení pohlídali a mohli se tak radovat ze zisku tří bodů.

Sestava: Ladislav Pasker, Josef Melka, Martin Kropáček (K), Jiří Vichr, Pavel Svoboda, Ladislav Kropáček, Zdeněk Prokopec, Lukáš Homolka, Zbyněk Zelený, Jan Kečkeš, Jiří Šatra, Jakub Valenta

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Kontakt


Adresa
TJ Tatran Velké Hydčice

Velké Hydčice 18
341 01 Horažďovice

Diskuze

příspěvků: 1

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6
SK BOLEŠINY B-TATRAN VELKÉ HYDČICE
7
8 9 10 11 12 13
TATRAN VELKÉ HYDČICE-TJ SOKOL HARTMANICE
14
15 16 17
TABULKA JARO 2024
18 19 20 21
TJ SVATOBOR HRÁDEK B-TATRAN VELKÉ HYDČICE
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5