Znak Velké Hydčice TJ Velké Hydčice minimapa

FK SVÉRADICE B-TATRAN VELKÉ HYDČICE



Datum konání:
4.6.2022

FK SVÉRADICE B  --  TATRAN VELKÉ HYDČICE    3:6   (1:1)

Rozhodčí: Jaroslav Hošek    ŽK 2:0

 

Datum konání: 4.6.2022

 

Další důležité tři body,  vybojované na hřišti Svéradic...snad budou směřovat k záchraně ve III.třídě. A vítěztví se nerodilo vůbec lehce. 2x jsme v zápase prohrávali, dokonce i o dvě branky, přesto jsme dokázali naší trpělivou hrou se prosadit a vyhrát.

 

Domácí se ujali vedení v 28. minutě, když se vápně prosadil kapitán Petr Chládek. Naštěstí máme v týmu Josefa Podzimka, který si v posledních zápasech drží skvělou formu a opět se dokázal prosadit. V 33. minitě mu skvěle do úniku přihrál Zdeněk Prokopec a Pepa chladnokrevně zakončil. Mohli jsme jít i do vedení, ale Zdeněk Prokopec před prázdnou brámou nedokázal zakončit přesně.

Druhý poločas začak katastroficky... domácí v záčátku druhého poločasu, během dvou minut a dvou úniků se dokázali prosadit. Nejprve se trefil Václav Brůha po něm Filip Prokopius. Tím ale domácí skončili.... Přišlě 58. minuta, kdy byl faulován ve "vápně" Petr Kylián a následný pokutový kop Zdeněk Hejpetr s jistotou proměnil.O dalších deset minut se prosadil Lukáš Homolka a bylo srovnáno. A to ještě nebylo vše. V 77. minutě skvěle našel centrem z levého křídla Josef Podzimek ve vápně osamoceného Ladislava Kropáčka, který nás poslal do vedení 3:4!!!  Domácí úplně přestali hrát a toho jsme ještě dokázali využít a 2x se prosadit. Nejprve neudržel střelu Lukáše Homolky náhradní brankář (první brankář se zranil) a Zdeněk Prokopec pohodlně zakončil do prázdné branky.  V poslední minutě zápasu přišlě chvíle Zbyňka Zeleného, který krasnou střelou k tyči stanovil konečné skóre na 3:6!!!

 

Sestava: Ladislav Pasker, Pavel Veringer, Martin Kropáček (K), Jiří Vichr, Pavel Svoboda, Ladislav Kropáček, Zdeněk Prokopec, Milan Kapusta, Josef Jiřík, Zbyněk Zelený, Petr Kylián, Lukáš Homolka, Josef Podzimek, Zdeněk Hejpetr

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Kontakt


Adresa
TJ Tatran Velké Hydčice

Velké Hydčice 18
341 01 Horažďovice

Diskuze

příspěvků: 1

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
TATRAN VELKÉ HYDČICE-ŽELEZNÁ RUDA
19
20 21 22 23 24 25 26
DUKLA JANOVICE B-TATRAN VELKÉ HYDČICE
27 28 29 30 31 1
TATRAN VELKÉ HYDČICE-TJ MĚCHOLUPY B
2