Znak Velké Hydčice TJ Velké Hydčice minimapa

PODZIM 2021



Datum konání:
27.7.2021

Ahoj všem,

 

tak tady máme opět po delší době nový začátek sezóny.

Poslední dvě sezóny byly bohužel po několika zápasech přerušeny a nakonec i ukončeny kvůli pandemii viru Covid-19, který zasáhl nejen do sportu, ale i do našich životů. Doufám že, nejhorší je již za námi, my všichni se budeme postupně vracet k normálnímu životu a fotbal bude zase naší víkendovou radostí.

Co je u nás nového?

Během jara někteří naši členové oslavili své významné životní jubilea. Ať už top byl dlouholetý hráč a funkcionář klubu pan Ladislav Kropáček 70 let... nebo hráč který k nám jezdí až z Vodňan a letos oslavil své 40 té narozeniny Milan Kapusta a v neposlední řadě samozřejmě opět dloholetý hráč a v současnosti i hrající trenér, který oslavil své krásné 50 narozeniny... Zdeněk Hejpetr.

Všem ještě jednou přeji vše nejlepší a hlavně hodně zdraví.

 

Chtěl bych přivítat i nové hráče...Jakub Vystrčil a Jiří Sovák. Oběma přeji spousty krásných zápasů za náš klub a věřím že budou posilami na svých postech.

 

A poslední věc mám pro vás....všem hráčům jsem odeslal odkaz na aplikaci "Tymuj", která by mohla být lepší než psaní sms. Někteří z vás si již aplikaci stáhli a přihlásili se, za což jim moc děkuji a prosím i ostatní aby tak udělali. Myslím že to není nic složitého, ale kdyby přesto chtěl někdo poradit a pomoct, stačí se ozvat a ja poradím. Případně až se potkáme na zápase nebo tréninku, můžu pomoct osobně.

Po přihlášení se stačí už jen podívat na nejbližší akci (trénink nebo zápas), kliknout na ní a označit zda "budu" "nebudu" nebo "nevím". Nechci po vás, aby jste mi hned označili všechny zápasy, ale stačí během týdne potvrdit nadcházející zápas případně trénink. Ale zápas je důležitejší. Odpadá složité psaní sms a hlavně všichni vidí, kdo na zápas bude a kdo ne. Tedy i Zdeněk (Zdeňkové) a můžou už trochu dopředu přemýslet o sestavě, případně shánět lidi, kdyby nás bylo málo. Doufám že tohle všichni chápete a budete v tomhle trochu lepší než v psaní sms :-)

Tak ještě jednou díky za tuto nám velmi důležitou pomoc před každým zápasem.

A nakonec... první zápas hrajeme tuto sobotu 31.7.2021 od  17 hod na hřišti v Bolešinech. Sraz na hřišti v 16:25 a snad si odvezem i první tři body do tabulky.

 

 

 

 

 

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

Kontakt


Adresa
TJ Tatran Velké Hydčice

Velké Hydčice 18
341 01 Horažďovice

Diskuze

příspěvků: 1

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31